Et liv i balance

Byd naturen og roen velkommen i dit liv med en grund i Tirsbæk Bakker. Her får du luft, ro og natur til alle kanter, et stærkt nabofællesskab og korte afstande til indkøb, skole og institution.

Tirsbæk Bakker - en landskabsby

Tirsbæk Bakker tilbyder en ny måde at bo på. Det er arkitekturen i naturen, der danner præmis for boligprojektet.

Kuperet terræn, store grønne friarealer og utæmmet engbeplantning husene imellem tegner boligområdets særlige kvaliteter og skaber en unik fornemmelse af landskabsby. Her er det naturen, der skaber identiteten. Træerne er placeret irregulært, og man har bibeholdt meget af den eksisterende natur, hvilket giver boligområdet et etableret udtryk.

Her er plads og natur overalt omkring dig. Dét er en landskabsby, og dét er kernen i visionen om Tirsbæk Bakker.

Tirsbæk Bakker danner de optimale rammer for den kvalitetsbevidste familie. Det er den sjældne kobling mellem privatliv og fællesskab, der karakteriserer livet i Tirsbæk Bakker, og gør det til et attraktivt alternativ og et unikt boligområde.

Integreret børneinstitution og fælleshus i hjertet af Tirsbæk Bakker

Tirsbækgård er en integreret børneinstitution i Tirsbæk Bakker til glæde for områdets vuggestue- og børnehavebørn. Institutionen indrettes til i alt 120 børn.

Institutionen ligger på en af de mest attraktivt beliggende grunde i området med udsigt ud over et naturområde mod syd og med direkte adgang til naturen.

I sammenhæng med institutionen finder du et fælleshus, der kan benyttes af samtlige beboere i Tirsbæk Bakker.

Her kan du afholde diverse arrangementer, møder, fester mv. Fælleshuset skal således bidrage til fællesskabet i området.

Praktikken i hverdagen

Med hverdagen følger praktik. Også her kan Tirsbæk Bakker byde ind med et liv med gennemtænkte planer, som imødekommer den travle families behov, når det gælder transport, institutionsliv og indkøb.

Vilde heste

På større arealer og i en eksisterende skov, der hører med til området, sker naturplejen med hjælp fra vilde heste, der er stillet til rådighed af organisationen Verdens Skove. Vejle Kommune har bidraget med indhegning, og  resultatet er en langt mere miljørigtig drift sammenlignet med den traditionelle maskinelle.

Plejen ved brug af heste øger naturværdien meget i området, og selve tilstedeværelsen af hestene er modtaget meget positivt af beboere og andre besøgende i området. Læs mere om hestene her.

Hurtigt fra A til B

Med et hjem i Tirsbæk Bakker er du hurtigt på motorvejsnettet – og med Tirsbæk Bakkers centrale placering i landet er vejen til både Jylland, Fyn og Tyskland kort.

Benytter du offentlig transport, er der planlagt en busrute fra Tirsbæk Bakker, som du kan benytte næsten lige uden for din hoveddør.

Indkøb kan foretages i Bredballe, som ligger 5 minutter fra dit hjem, og står den på shopping, så er der kun 15 minutter til Vejle centrum.

I Bredballe finder du både Hældagerskolen, Kirkebakkeskolen og Bredballe Privatskole, og i Bredal ligger Engumskolen.

Daginstitutioner er der også mange af, og der opføres en integreret institution i selve Tirsbæk Bakker, hvilket vil give optimale pasningsmuligheder i nærområdet. Læs mere her.

Vild med Vejle

Vejle er en by i rivende udvikling og oplever en positiv befolkningstilvækst. Det er der mange grunde til.

Det smukke landskab med de stejle skrænter, omgivet af skove på den ene side og vand på den anden. Udover dyrehave, fjord, lystbådehavn, lækre og børnevenlige badestrande, et pulserende by- og handelsliv, byder Vejle også på både et rigt kultur- og erhvervsliv.