Galleri

Her har vi samlet nogle billeder og film fra Tirsbæk Bakker og det liv, der leves i det smukke landskab.

Juliehøj

På en sydvendt letskrånende bakke i Tirsbæk Bakker finder du Julehøj. Her er der plads til 44 husdrømmes udfoldelse og et liv tæt på alt og samtidig midt i naturen. Her under kan du se billeder og en dronefilm af det smukke område.

Emiliedalen

Takket være det smukke kuperede terræn i Bredballe, nærmere bestemt Tirsbæk Bakker, er udstykningen i Emiliedalen helt exceptionel. Næsten alle grunde har gode udsigtsforhold og en yderst attraktiv beliggenhed.

Julianelund

Udstykningen ved Julianelund er, med en yderst attraktiv beliggenhed og smuk omkringliggende natur, helt unik. Her er en visualisering af området samt billeder fra udstykningen, som det så ud, inden opstartet byggeri.

Sofiehøj

Udstykningen ved Sofiehøj er, med en yderst attraktiv beliggenhed og smuk omkringliggende natur, helt unik. Her er en visualisering af området samt billeder fra udstykningen, som det ser ud, inden opstartet byggeri.

Katrinelund

Byggeriet af de smukke gårdhavehuse i Katrinelund er i fuld gang. Smukke, arkitekttegnede gårdhavehuse på en exceptionel smuk beliggenhed længst syd i Tirsbæk Bakker. Her er billeder fra byggeriets opstart og vejledende visualiseringer af området som hele samt billeder fra udstillingsboligen.