Naturgrunde til salg i Tirsbæk Bakker

Her kan du, via det interaktive kort, vælge din drømmegrund. Vælg ønsket område og vælg herefter specifik grund. På visningen af den specifikke grund finder du informationer om størrelse, pris, solorientering, vilkår for byggeri og geotekniske undersøgelser.

Kontakt mæglerne

Er du interesseret i en grund, eller har du spørgsmål, så kontakt vores mæglere:

home Vejle

Tlf: 75 82 28 11
vejle@home.dk

EDC Domus

Tlf: 75 82 25 22
714@edc.dk

44 boligdrømme skal snart udleves på skønne Juliehøj

Tænk at få lov til at vågne op i præcis det drømmehjem, du har ønsket, og følge årets skiftende farver og døgnets skiftende lys i den vidunderlige natur uden for dine vinduer? Det kan blive din hverdag med en grund på Juliehøj. Se en film om området og flere billeder her >

Mød Linda, Esben og deres familie i Julianelund

“Det at vi har naturen lige uden for døren betyder, at vi bruger den utroligt meget. Det er skønt, når man har to drenge, at man kan komme ud og tumle.”

Naturen som baghave

Linda, Esben og deres to børn flyttede til Julianelund i februar 2019, og var nogle af de første, der flyttede til området. Familien søgte et sted at bo, hvor de kan se sig selv med små børn, senere med teenagere, men også et sted, hvor de kan blive boende, når børnene er flyttet hjemmefra.

Det var primært naturen i området, der fik familien til Tirsbæk Bakker. De nyder at bruge naturen med deres børn, de vilde heste og stierne, der fører direkte ned til skoven.

“Det der gør, at det adskiller sig fra andre nybyggerområder er de grønne kiler. Der er ikke nogen, der ikke har noget grønt lige udenfor deres have.”

Byggeriet er i fuld gang i Julianelund

Særlige kvaliteter

Tirsbæk Bakker udbyder naturgrunde attraktivt beliggende i Bredballe nord for Tirsbæk Gods.

Grundene er beliggende i kuperet terræn let skrånende mod syd. Der er et flot kig ud over landskabet og Tirsbæk-skovene fra den enkelte grund.

Der er lagt vægt på, at villagrundene og det samlede område indpasses så godt i den eksisterende natur som muligt. Blandt andet er der udlagt meget store grønne områder med søer, herunder søer både syd og nord for Julianelund.

Grundene er disponeret, så der er direkte adgang fra grunden via grønne kiler mellem villavejene til de grønne områder. Dertil kommer, at grundene er relativt store, hvorved det sikres, at der er lys og luft mellem husene.

Som en del af de grønne områder er der disponeret plads til legepladser og boldbane, så området er attraktivt for børnefamilier.

Der er lagt vægt på bæredygtighed. Bl.a. opvarmes husene med jordvarme eller luftvarme. Generelt er der valgt skiltning, vejbelægning mv. af en høj kvalitet, hvilket bidrager til, at området fremstår eksklusivt.

Dit fremtidige lokalområde

Boligområdet Tirsbæk Bakker er beliggende midt i en helt unik natur med skov, fjord og Tirsbæk Gods som naboer og med kort afstand til Vejle centrum.

Fra Tirsbæk Bakker er der let adgang til motorvej E45, og landevejene mod Horsens og Juelsminde ligger desuden med direkte kobling til området.

Tirsbæk Bakker vil, når området er fuldt udbygget, rumme ca. 1.000 boliger. Området ligger som en naturlig forlængelse af Bredballe Villapark, der er placeret umiddelbart vest for området.

Mod øst åbner Tirsbæk Bakker sig mod det åbne land og landsbyerne Engum og Assendrup.

Et varieret udbud af indkøbsmuligheder findes i det nærtliggende Bredballe Center, med en afstand på ca. 2 km fra Tirsbæk Bakker.

Daginstitutioner og skoler er placeret med cykelafstand til Tirsbæk Bakker, hvor et velorganiseret cykel- og gangstinet kobler sig på de omkringliggende stisystemer.

Centralt i Tirsbæk Bakker placeres en ny integreret børneinstitution. Herved får områdets beboere optimale pasningsmuligheder i nærmiljøet.

Har du spørgsmål?

Salget af grunde går gennem vores mæglere Home (+45 7582 2811 // vejle@home.dk) og EDC (+45 7582 2522 // 714@edc.dk). Har du spørgsmål til informationer på dette website eller området, kan du kontakte mæglerne direkte eller benytte nedenstående formular.

  • Undlad venligt at skrive personfølsomme oplysninger i formularen.
  • The page where the form was submitted from.