Gårdhavehuse til salg i Katrinelund

Her kan du, via det interaktive kort, se de udbudte gårdhavehuse. Klik på det aktive område og vælg herefter specifikt hus. På visningen af det specifikke hus finder du plantegning, informationer om størrelse, pris, solorientering og vilkår. Under oversigtskortet kan du læse mere om Katrinelund.

Aktive områder

Emiliedalen
0 ledige boliger

Kontakt mæglerne

Er du interesseret i et gårdhavehus, eller har du spørgsmål, så kontakt vores mæglere:

home Vejle

Tlf: 75 82 28 11
vejle@home.dk

EDC Domus

Tlf: 75 82 25 22
714@edc.dk

Hent informationsfolder

Se hvilke løsninger og materialer, der er anvendt til gårdhavehusene, situationsplan, plantegninger, visualiseringer samt muligheder for tilvalg.

Gårdhavehuse med exceptionel beliggenhed og atmosfære

Opførelsen af 55 smukke gårdhavehuse er begyndt. Bebyggelsen Katrinelund, tegnet af Ravn Arkitektur, ligger i det smukt kuperede landskab, som tegner den sydligste afgrænsning af Tirsbæk Bakker – en unik placering i første række til naturen med storslået udsigt til skov- og markarealer syd for grunden. Fra bebyggelsen er der direkte forbindelse til naturstier i den skovklædte slugt øst for bebyggelsen, samt det øvrige veludbyggede stisystem i Tirsbæk Bakker.

Områdets skrånende terræn, har inspireret til en gårdhavebebyggelse, som er organiseret, så husene følger landskabets bløde kurver og placeret med gårdhaverne orienteret mod syd.

For at bevare mest muligt af grundens landskabelige karakter er de grønne fællesarealer, som bugter sig op mellem husenes gårdhavesider, udlagt som park med solitære træer, der vedligeholdes iht. Grundejerforeningens vedtægter.

Ankomsten til Katrinelunds bebyggelse sker via en snoet stamvej, som forbinder bebyggelsens lukkede klyngedannelser og ankomstrum. Hver klynge udformes individuelt gennem beplantning og udformning af ankomstpladserne, så der dannes mindre kvarterer med hver sin identitet i den samlede bebyggelse.

(Visualiseringer af gårdhaven og køkkenet er vejledende for alle boligtyper)

Mød Bente og Preben fra Katrinelund

“Vores forventninger stemte fuldt ud overens med virkeligheden, da vi kom herud. Jeg vil endda sige, at det oversteg alle vores forvetninger.”

Tæt på naturen

Preben og Bente har boet i Bredballe i 27 år, men søgte en ny bolig, hvor de kunne komme lidt tættere på naturen og åbne vidder. Parret nyder at have skoven lige udenfor døren. Når de har børnebørn på besøg, gør stisystemerne det let at gå ture til legepladsen og i skoven. De vilde heste i området, gør det absolut ikke mindre spændende for børnene.

Parret har selv været med til at bestemme detaljerne på det nybyggede gårdhavehus, og udtaler følgende om processen: “Det at vores bolig er arkitekttegnet gør, at den ikke ligner alle andre boliger. Materialevalget er super, flot og specielt gårdhaven er eminent.” 

Yderligere nævner de også den korte afstand til Vejle Centrum, og at Tirsbæk Bakker er tæt på motorvejen. Se mere i videoen herunder.

Katrinelund 59-75

Gårdhavehusene nr. 59-75 opføres alle som boligtype 1 – dog med forskellig orientering. Boligerne er 149,5 kvadratmeter og har fire værelser. Dertil kommer gårdhaveareal på 77,5 kvadratmeter, 24 kvadratmeter terrasse og varierende matrikelarealer fra 356 til 383 kvadratmeter.

Katrinelund 59-75 – Boligtype 1

Solide og smukke materialer

Gårdhavehusenes interiør er tilsvarende præget af en tidløs og klassisk materialeholdning.

Læs mere om interiør

Gennemtænkte kvalitetshuse

Alle gårdhavehusene er uanset størrelse og type disponerede, så værelser og primære opholdsrum har direkte udsyn – og adgang – til den beskyttede sydvendte gårdhave, som bliver husenes udvendige omdrejningspunkt. En lav mur i gult tegl afgrænser og privatiserer boligernes terrasseområder mod omgivelserne og de grønne fællesarealer, uden at skærme af for udsigten til naturen.

Gårdhavehusene har foruden de lukkede gårdrum, en mindre terrasse på ankomstsiden, hvorfra der er god kontakt til naboer og den husklynge, som huset er en del af.

Placeringen af gårdhave og terrasse sikrer, at der her opnås sol på terrassen/gårdhaven morgen, middag og aften.

Overalt er det tilstræbt at Katrinelund fremstår som en homogen bebyggelse præget af gennemførte løsninger af høj kvalitet; den gule tegl på tag og facader, det sorte træværk, carportene med de integrerede skure, valget af lysarmaturer og postkasser, udformningen af husenes private gårdhaver er alt sammen med til at sikre, at Katrinelund fremstår som en helstøbt kvalitetsbebyggelse i ”Bakkerne”.

Og hvem vil ikke gerne nyde nedenstående udsigt fra sit stuevindue?

Kom trygt omkring

Hele Tirsbæk Bakker er bundet sammen af et stisystem, så store såvel som små kan færdes ubekymret i hele området.

Se stikort eller filmen herunder

Kontakt Tirsbæk Bakker

Salget af gårdhavehusene går gennem vores mæglere Home (+45 7582 2811 // vejle@home.dk) og EDC (+45 7582 2522 // 714@edc.dk). Har du spørgsmål til informationer på dette website eller området, kan du kontakte mæglerne direkte eller benytte nedenstående formular.

  • Undlad venligt at skrive personfølsomme oplysninger i formularen.
  • The page where the form was submitted from.