Et område
der skaber relationer”

Mød familien Roth – Morten, Camilla og deres datter Fleur.
Familien flyttede til Tirsbæk Bakker i 2015, og de flytter ikke derfra foreløbigt.
Læs her hvorfor…

Barndommens gade

Camilla Roth havde, allerede et år inden salget af grunde startede op, udset sig den perfekte grund: “Vi vidste bare, at der skulle vi bo. Vi ville gerne bo i et nybyggerkvarter med ligesindede, og hvor der er mange børn.

Salget af grunde i området går hurtigt, så vi ringede 3 sekunder over 9, den torsdag morgen, hvor de blev sat til salg. Vi fik den grund, som vi ville have, så vi var meget heldige.”

Morten Roth er selv vokset op i et kvarter med mange børn, så han ved, hvilken værdi det har – både i opvæksten og resten af livet. “Det er helt fantastisk at vokse op side om side med sine kammerater.

Dem jeg voksede op med, er de samme mennesker, som jeg snakker med i dag. Jeg har altid villet det samme for mine egne børn, og det får man i Tirsbæk Bakker”.

En god start

“Camilla oprettede en Facebookgruppe for de familier, som skulle flytte ind. Det betød, at vi havde et sammenhold allerede inden, vi boede der. Vi mødtes på kryds og tværs og var til hinandens rejsegilder i nabolaget, så bedre start på naboskabet, kan man ikke få”

– Morten Roth

"Området inviterer til udeliv"

Ifølge Morten Roth, fungerer planerne for området efter hensigten:

Sammenlignet med andre boligområder, så er der givet plads til de grønne arealer og luft, hvilket gør, at man kommer tættere på naturen, og at boligområdet bliver en del af naturen i stedet for at overtage den. 

Der er gjort tiltag i området for at tilsikre, at børn trygt kan lege, uden at der kommer biler susende i høj fart.

Stikvejsprincippet og det faktum, at man kører ind i området via en port gør, at man trygt kan lade børn lege i haven og løbe over til hinanden, fordi alle kører langsomt og opmærksomt”.

Udearealerne inviterer til udeliv og aktiviteter for hele familien: “Vi går en tur rundt om søen efter arbejde, og Camilla løber på stierne. Vores område bliver koblet på Bredballes stisystem, så man kan bevæge sig over ret store afstande via stier”, siger Morten Roth.

Fællesskab, åbenhed og tryghed kendetegner området

“Det særlige ved Tirsbæk Bakker er naboskabet – sammenholdet. Når man triller hjem efter arbejde, er der altid to eller tre familier, der er ude at lege på vejen, så børnene leger, mens de vokse snakker – der er en åbenhed og hjælpsomhed, der er helt unik. Det var det, vi sigtede efter, og det var præcis det, vi fik”, slutter Morten Roth.