Katrinelund – unikke gårdhavehuse til salg

Katrinelund har det hele. Her kan du købe en helt ny og moderne bolig, der kræver et minimum af vedligehold. Katrinelund byder på en enestående udsigt og perfekt beliggenhed til parret, singlen eller familien.

Vedligeholdesfrit og moderne

Gårdhavehusene i Katrinelund er ikke blot smukke, arkitekttegnede boliger, men har også et gennemtænkt interiør i solid og vedligeholdesvenlig kvalitet.

Skønt at bo i - nemt at holde

Gårdhavehusenes interiør er tilsvarende præget af en tidløs og klassisk materialeholdning.

Materialer og farver er sammensat, så husenes Interiører overalt fremstår lyse og rummelige. I alle primære opholdsrum går lofterne til kip og udføres med indbyggede akustikfelter i stue og køkkenområdet. Alle vægge udføres filtede og hvidmalede, og de indvendige døre og vinduesrammer er tilsvarende hvidmalede.

Farven på køkken, badinventar og skabslåger er valgfrit efter købers ønske.

Gulvene udføres som egetræsgulve i opholdsrum, køkken, bryggers og entré, hvormed der opnås en god materialemæssig sammenhæng mellem husenes forskellige rum. Badeværelser udføres med klinkegulv og alle indeliggende badeværelser får ovenlys.

Hent materiale- og informationsfolder

(Billeder er af udstillingsboligen og er vejledende for alle boligtyper)

Et ekstra fællesrum

Alle gårdhavehusenes værelser og opholdsrum får egen adgang til den sydvendte gårdhave, hvilket forstærker fornemmelsen af gårdhaven som husets ekstra private fællesrum. Herfra der er udsigt til de omkringliggende marker og skove med årstidernes skiftende lys og farvespil.

Få mere info om Katrinelund

  • Undlad venligt at skrive personfølsomme oplysninger i formularen.
  • The page where the form was submitted from.